http://www.blogger.com/blog-this.g

Sebenernya udah tahu dari dulu kalo bisa update blog dari hape. Eh malah lupa caranya.

Lebih tepatnya, saya lupa linknya.

http://www.blogger.com/blog-this.g

Itu dia. Setelah googling sana sini, dan sempat juga nyasar di Bing, akhirnya ketemu juga.

Saya lagi nungguin waktu makan. Sejak dua hari lalu saya mengikuti perkembangan jaman dengan berdiet ala Dedy Coubuzier. Jadi ceritanya perut saya agak buncit, mudah-mudahan dengan teknik ini saya verhasil memperbaikinya.

Sekadar menghabiskan wsktu, saua bikin ini postingan.

Laper sih. Tapi tinggal satu jam lagi.

Menurut ebook, buat pemula katanya hanya 16 jam aja dulu. Eh saya mslah langsubgbke 18 jam. Gapapa lah, wong saya kuat kok. :D

Comments

  1. Anonymous26/8/14 16:58

    Heya are using Wordpress for your blog platform?
    I'm new to the blog world but I'm trying to get started
    and set up my own. Do you require any html coding expertise to make your own blog?
    Any help would be greatly appreciated!

    Review my blog; look these up

    ReplyDelete
  2. Anonymous24/9/14 23:13

    naturally like your web site however you have to check the spelling
    on several of your posts. Many of them are rife with spelling issues and
    I in finding it very bothersome to inform the reality then again I will certainly come again again.

    Also visit my web page :: search engines for kids

    ReplyDelete
  3. Anonymous27/9/14 08:13

    Great information. Lucky me I came across your site by chance (stumbleupon).
    I've book marked it for later!

    Here is my weblog; search engine optimisation consulting

    ReplyDelete
  4. Anonymous27/9/14 14:01

    For the reason that the admin of this web page is working, no uncertainty very shortly it will be famous,
    due to its quality contents.

    Check out my web page; clinical negligence claim uk

    ReplyDelete

Post a Comment

Saya menghargai setiap komentar yang kamu berikan. Maka jangan pernah sungkan untuk meninggalkan komentarmu. Untuk kepentingan bisnis, silakan hubungi saya via email di hadisujatman@gmail.com

Salam!

Popular posts from this blog

8Share Indonesia Alternatif Mengumpulkan Duit di Internet

Cara Paralel Propana Reload ke Jabber

Decolsin Solusi Flu Batuk yang Menyebabkan Kantuk